Vriendenloterij

Steun, Help, jou Club !!

Om iets extra’s te doen of om nieuwe materialen aan te schaffen, zodat onze sporters optimaal kunnen genieten, daar is extra geld voor nodig.
Daarom zijn wij oa een samenwerking aangegaan met de Vriendenloterij.

Bij de VriendenLoterij is het alle dagen prijs, met élke dag winnaars van grote geldprijzen uit de maandelijkse trekking. Zo zijn er dagelijks winnaars van € 10.000,-. Elke zaterdag gaat er € 100.000,- uit en iedere maand € 1 MILJOEN! Nieuw: elk uur een winnaar! 365 dagen per jaar, 24 uur per dag een winnaar van € 1.000,-

Minimaal 40% van de inleg van jouw lot gaat direct naar de Stichting!

Wat je hiervoor moet doen is het beneficiair van het lot op naam zetten van: van der Lei Talentacedemie !
Zo gaat ook 40% van de opbrengst naar Van der Lei Talentacedemie. Voor jou heeft het verder geen gevolg, je blijft hetzelfde betalen en ook alle prijzen blijf je ontvangen. Misschien ken/ben je iemand die al meespeelt en ons op deze manier wil steunen?

Een simpel telefoontje naar de Vriendenloterij is voldoende. Ben je al lid en wil je een lot omzetten?  Volg dan de volgende stappen:

  1. Bel de Ledenservice op 088 – 020 1020 en houd de benicode van de stichting bij de hand
  2. Kies voor optie 5 van het keuzemenu
  3. Als u een medewerker van de VriendenLoterij aan de lijn heeft, geef dan aan dat u het goede doel van uw lot graag wil laten omzetten naar VanderLeiTalentAcademie met benicode 11492
  4. De medewerker zal het vervolgens voor u regelen
  5. Het goede doel van het lot is vanaf het eerst volgende incassomoment gewijzigd naar de stichting

Zou je het ook aan ons door kunnen geven, zodat wij weten wie ons steunt 👍