THEATER & MUSICAL

Theater en musical lessen zijn een onderdeel van “Van der Lei Talent Academie”. Tijdens deze leuke en leerzame theater lessen in Ureterp en Beetsterzwaag, leer je om te acteren, je in te leven in verschillende rollen en personages en is het ook nog eens enorm goed voor je ontwikkeling als persoon.

Theater en musical lessen | Van der Lei Talentacademie

Theater

Theater lessen zijn een onderdeel van “Van der Lei Talent Academie”. Tijdens deze leuke en leerzame theater lessen in Ureterp en Beetsterzwaag, leer je om te acteren, je in te leven in verschillende rollen en personages en is het ook nog eens enorm goed voor je ontwikkeling als persoon. Binnen deze lessen gaan we bezig met hoe je je kan transformeren naar een personage, welke ‘regels’ het theater kent en hoe je bijvoorbeeld geloofwaardig een emotie kan overbrengen. Met knallende warming-ups, leuke improvisatie oefeningen en leerzame opdrachten maken we samen een geweldige les!

Musical

In onze Musical lessen leer je acteren, zingen en dansen. Óók hierin is zelfontwikkeling een aanwezige factor. Deze lessen zullen zeer gevarieerd zijn. De ene keer zullen we een heel uur aan dans werken. Dit kan zijn, werken aan dans technieken of het aanleren van een dans. Dit geldt ook voor zang. De ene keer werken we aan de ontwikkeling van je stem en hoe je deze kunt gebruiken voor zowel zang als spel. En de andere keer zullen we bezig gaan met het aanleren van nummers. Ook zullen we deze 2 disciplines binnen een les gaan combineren. Daarnaast leer je binnen deze lessen ‘musical acteren’.

Theater en musical lessen | Van der Lei Talentacademie
Theater en musical lessen | Van der Lei Talentacademie

Voorstelling Theater & Musical

2 keer per jaar zullen de kinderen toewerken naar een voorstelling of musical, die zo op het podium gaan presenteren aan het publiek. Voor de oudste groep (14 t/m 21 jaar) werken wij een jaar lang naar een grote voorstelling die aan het einde van het schooljaar in première zal gaan!

Lesrooster Theater & Musical

DagTijdLeeftijdDocentLocatie
Dinsdag15.30 - 16.30Kids theater 6 - 8Elvira BolhuisDe Wier, Ureterp
16.30 - 17.30Musical 7 - 12Elvira BolhuisDe Wier, Ureterp
17.30 - 18.30Jeugd theater 9 - 13Elvira BolhuisDe Wier, Ureterp
18.30 - 19.30Junioren 14+Elvira BolhuisDe Wier, Ureterp
Vrijdag17.00 - 18.00Kids theater 6 - 9Letitia de VriesBuorskip, Beetsterzwaag
18.00 - 19.00Jeugd theater 10 - 13Letitia de VriesBuorskip, Beetsterzwaag